ВиК и Електро Услуги 

Качествено обслужване!

Денонощни екипи - 0877 973 820 Позвънете!

Електроинсталации

Появата на проблем с електрическата инсталация в двадесет и първи век е не просто обичайно нещо, с което можем да се примирим. Това е колкото нелепо, така и неприятно усещане за всеки дом и неговите обитатели. Ето, защо не бива да позволяваме липса, повреда или авария в елинсталацията да помрачи дните ни.

Наред с дискомфорта, които може да провокира една авария в ел инсталацията, тя може да предизвика пожар, да увреди човешкото здраве и цялост. За безопасността на условията на живот и средата, в която прекарвате свободното си време се грижат специалисти.

В случаи на изникнал проблем, дори от второстепенно значение с електрическата инсталация в дома; в случаи на видими вреди като усещане на изгорял бакелит и други подобни, в случаи, на поява на искра или по-сериозно огън, веднага потърсете спешно специалист за Електроинсталации.

При кризисна ситуация с електричеството в дома, първото, което трябва да се направи е спиране на централното захранване. Второто, което следва да предприемете е обаждане на професионалисти.

С фирма vikavaria.com може да повикате екип веднага и на място, който да открие и отстрани аварията.

Всичко може да се окаже малък проблем, в резултат от хлабави връзки по прекъсвачи и предпазители, но може и да доведе до огромни вреди като срив на защитни устройства и дори пожар. Не чакайте най-лошото да ви сполети, за да вземете мерки.