ВиК и Електро Услуги 

Качествено обслужване!

Денонощни екипи - 0877 973 820 Позвънете!

Електро услуги

Електричеството е най-мощната сила, която колкото полезна за човека и бита му, така и вредна може да бъде. Ето, защо е от изключителна значимост прецизното боравене с електрически ток.

В наши дни е немислим живота, в която и да е част на света да липсва електричество, а дори малката авария може да провокира у хората паника и отчаяние. Ето, защо се появяват Електро услуги от ViKavaria.com.

Темите около електричеството засягат всяко домакинство в наши дни, защото около тях се проявяват редица неудобства. Последиците от последните могат да доведат до множество лишения, непълноценен и некачествен живот.

Защо да изберете услугите на ViKavaria.com

Всякакви работи от монтаж на ел. инсталации, до ремонти за фирми и частни лица са на разположение 24 часа в денонощието и за територията на София и региона.

Персоналът, с който работим е от професионални електротехници , които работят внимателно и в съответствие с нуждите на нашите клиенти.

Фирмата ни работи с най-съвременни технологии, а екипа от специалисти има всички квалификации за извършване на услуги по електрически инсталации.

Ние работим с квалифицирани електротехници и откликваме на всякакви аварии по електрическата инсталация. Във всеки час на денонощието и без почивен ден в седмицата.

Услуги ViKavaria.com предлагаме

Монтажни работи по ел. инсталации - изграждане на електрически инсталации; монтаж на ел. инсталации; демонтаж и монтаж, ремонт на табла, преместване на всякакви осветителни тела, контакти и смяна на предпазители, ръчни и автоматични; подмяна на ключове и контакти. Поставяне на осветителни системи. Монтаж на всякакви системи за дома

Ремонтни услуги, от които - ремонт на различни видове ел. инсталации; поправки на осветителни системи; поправки на домофонни системи; електрически измервания.

Качество на Електро услуги

Качеството на всички видове услуги по електричеството е гарантира от нашата фирма. С обслужването вие получавате оформен протокол за направените дейности и гаранция за експлоатация на новите електрически тела.