ВиК и Електро Услуги 

Качествено обслужване!

Денонощни екипи - 0877 973 820 Позвънете!

Аварийно и евакуационно осветление

В случаи на пожар винаги трябва да се осигури безаварийна евакуация и прекъсване на осветление в случай на природни и други бедствия. Такива могат да бъдат: пожар, отравяния, опасност от газова атака, земетресение и други аварии.

Обикновената ел инсталация може да доведе до пагубни последици и още по-сериозни щети. Ето, за това е важно изграждане на аварийно осветление, както и поддръжка на всякакви промишлени и обществени помещения и сгради.

Съвременните модерни и технологични съобразени изисквания, налагат всяка една нова постройка да е оборудвана със споменатите Аварийни и евакуационни осветления. Хотели, обществени и промишлени сгради, жилища, административни сгради, не могат да бъдат пуснати в експлоатация, ако не отговарят на посочените в изпълнението за стандартни изисквания за спешно осветление и евакуация.

Фирма vikavaria.com предоставя пълен набор от аварийно евакуационно осветление. От нея могат да бъдат поръчани и всякакви услуги, в това число и помощ при избора на аварийни и евакуационни и осветителни тела.