ВиК и Електро Услуги 

Качествено обслужване!

Денонощни екипи - 0877 973 820 Позвънете!

Доставка и монтаж на контрол на достъп

Съществува доста алтернативен и надежден вариант за системи за контрол на достъпа. Той осигуряват централизирано управление за различни места като входове в сгради, помещения, асансьори и др.

С поръчката от фирма vikavaria.com получавате контактни четци с големина колкото ключодържатели. При използване на система за контрол на достъп, удобствата и ползите са големи, при което той е практичен за входове с множество апартаменти и всякакви места, където човекопотокът е голям, а риска от натоварване на входна брава, провокира честата смяна.

Сходни са и системите за асансьори, които на същия принцип са създадени, без да налагат нуждата от постоянно докосване на дадена брава. Контрола на достъпа за асансьори във входове и в други сгради е един добър начин за предпазване от множество други проблеми, възникващи в бъдеще.

С услугите на фирма vikavaria.com, може да разчитате и на индивидуални оферти за контрол на достъп за вход, производствени или административни сгради. При едно обаждане и консултиране с оператор всичко може да трае броени минути.

Фирмата работи с няколко от най-големите градове на страната - Пловдив, София, Бургас, Варна, Русе, Сливен, Стара Загора и Ямбол.