ВиК и Електро Услуги 

Качествено обслужване!

Денонощни екипи - 0877 973 820 Позвънете!

Кражба на електрически ток

Българите сме, колкото честни, работливи, така и хитри и остроумни. За да се справяме по-лесно с дадена ситуация, много често прибягваме към незаконни и неправилно постъпки. Така например не е рядкост кражбата на електрически ток. И ако вие не сте от тези, които някога биха направили такова престъпно деяние, то не сте застраховани срещу такива злонамерени деяния от страна на трети лица.

Ето, защо е важно всеки само да брани и защитава територията си, а как може да стане това ще разкрием именно тук:

На първо място, за да разберете дали действително някой краде от вашия ток, трябва да проследите, проучите и проверите случая. За целта може да се обърнете към специализиран екип от електротехници на фирма vikavaria.com.

Фирмата праща на място екип от специалисти, които замерват и могат веднага да констатират нерегламентирана консумация на електрически ток за даден вход, апартамент, вила или къща.

При нужда от екип от опитни специалисти за откриване на кражба на ток, може да ни потърсите на: 087 985 82 72. Денонощно на телефона отговаря оператор, който осен да изпрати екип, може да консултира по всякакви въпроси, свързани с дейността на фирмата.