ВиК и Електро Услуги 

Качествено обслужване!

Денонощни екипи - 0877 973 820 Позвънете!

Отпушване на мивки

За отичане на вода се изисква повече време и това в повечето случаи е свързано с неприятна миризма. Ако нещата стоят по сходен начин и при вас, то необходимостта от услуги на фирма vikavaria.com са задължителни. Към тях се отнася и услугата отпушване на мивки и бива извършвана от квалифицирани водопроводчици.

С екипа от водопроводчици на нашата фирма, може да разчитате на денонощно обслужване, което се извършва по 7 дни в седмица и без почивен ден. При запушвания от всякакъв характер в кухня, баня или друг мокро помещение може да потърсите услугите на vikavaria.com.

Запушвания на сифон, мивка и т.н. не са неща, които изникват за един ден. Те се натрупват с времето, а неправилната им поддръжка налага профилактики. В противен случаи се стига до неприятни инциденти и множество излишни разходи.

Признаците, по които може да се предвиди предстоящо запушване са от рода на бавно течаща в сифона вода, краткотрайни запушвания и други подобни, които често преминават в хронични запушвания.

Стари водопроводни тръби, почистващи вещества и препарати с химикали, също могат да доведат до трайни увреждания на ВиК канализацията, сифона, тръбите.

Проблеми от този характер се проявяват най-често в кухни и са в резултат от наслагвания и натрупване на хранителни продукти, включително мазнини.