ВиК и Електро Услуги 

Качествено обслужване!

Денонощни екипи - 0877 973 820 Позвънете!

Отпушване на сифони

Запушен сифон = Ужас за всяка домакиня‼! И за да не се стига до там и във вашият дом, вземете мерки на време.

Истината е, че запушване на сифони е дълъг процес, който се забелязва по-бавно и по-трудно. В повечето случи хората обръщат внимание, едва, когато сифона откаже изцяло да работи и водата започне да прелива. Въпросът е, че с изхвърляне и попадане на всякакви отпадъци в мивката, ваната и останалите сифони, ежедневно те са наслагват и остават незабелязани. Едва когато сифона е с множество напластени мръсотии, не разграждащи се частици и т.н настъпват истинските проблеми.

В най-честите случаи сифоните се запушват от ежедневни остатъци от сапун, хранителни отпадъци, мазнини, козина и косми, влакна и други.

Не бива да се чака крайността, в която сифона не функционира, за да се потърси помощ. По скорошното и навременно обръщане към специалисти може да ви спести значително много излишни разходи.

С фирма по отпушване на сифони може да разчитате на квалифицирани водопроводчици и специалисти, които могат по всяко време на денонощието да помогнат за отстраняване на ядовете с водопроводната инсталация. Те гарантират конкурентни цени, качествено и трайно решение на проблема и най-вече хигиенично и безаварийно завършване успешната мисия.