ВиК и Електро Услуги 

Качествено обслужване!

Денонощни екипи - 0877 973 820 Позвънете!

Отпушване на тоалетни

Разбира се един от най-големите проблеми във всеки дом или обществена сграда е запушването на тоалетните. Проблема става още по-сериозен, когато сградата е няколко десетки етажа висока и налягането по-горните етажи води до проблеми в цялата сграда. В резултат могат да се задръстят отводнителните тръби в цялата постройка и това да доведе редица проблеми на всички обитатели на сградата.

Запушената тоалетна не може да търпи отлагане. За целта е нужна намеса на професионален екип от водопроводчик и други специалисти по отпушване на тоалетни. С обичайните методи и средства, както и със стандартни инструменти тоалетната не може да бъде отпушена, защото, за да се стигне до тази фаза, значи проблема е някъде на дълбоко в самите вградени тръби.

Фирма по отпушване на тоалетни канали разполага с необходимата техника, машини и инструменти, освен това има дългогодишен опит и знания в областта на ВиК инсталациите и канализациите.

От фирма по отпушване на тръби на тоалетна държат на правилната и прецизна хигиена по време и след извършване на услугата. Ето, защо най-уместно е да се потърси тяхната безпроблемна и безаварийна помощ.

Екипа държи на първокачествени услуги за отпушване на тоалетни, а според това в кой населен регион се извършва услугата може да реагира в рамките на няколко часа.

Добре е домакините и собственици на домове да са на ясно с някои характеристики, които често предизвикват запушване на тръби и те са:

Повредени, стари и ръждясали тръби, чието пропукване води до запушване на канализацията. В резултат от деформации тези тръби биват затлачвани с различни боклуци, а това неминуемо води до тяхното запушване на цялостните тръби на тоалетната. За да не се стига повторно до такива проблеми е уредно да се прави периодична профилактика със силни дезинфекционни препарати и разграждащи такива. Наред с това специалистите съветват при стари и ръждясали тръби те да бъдат заменяни с нови;

Освен споменатия и най-често срещан вариант, специалистите по отпушване на тръби споделят, че другият най-често срещан момент на запушвания е изхвърлянето на всякакви изкуствени материали в тоалетната чиния. Това предизвиква затваряне на главни входове на тръби из цялата канализация и в резултат сградата прелива или се наводнява от към тоалетните чинии. Специалистите съветват да се внимава за изхвърляните отпадъци и да не се позволява на децата и домашните любимци да пускат каквото и да било в тоалетните чинии.